Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Aprikožu prieks

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 200 g milti
  • 100 g cukurs
  • 2 pac vanilas cuk
  • 1 šķ.sals
  • 120 g sviesta
  • 2 olas dz
  • 100 g zavetas aprikozes
  • 2 ek apelsīnu sula
  • 2 olas balt
  • 1 ek riveta apelsinu miziņa
  • 30 g kapatas mandeles
  • Milti virsmai
  • 2 ek kondensetais piens
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. samica miklu,ietin follija ,uz 1 st ledusskpi
  2. pa to laiku sakapa aprikozes,samaisa ar apelsinu sulu un atstaj 15 min ievilkties.tad +olas baltumus,apelsina mizinu ,mandeles.
  3. 3 miklu izrulle pus cm biezuma,izspiež 5cm diametr aplus,katram uzliek ½ tk pildijuma
  4. 4 cepeskrasni uzkarse lidz 175 gr.
  5. 5 ar pirkstiem saspiez miklas malas uz augšu kopā vispirms no vienas puses,tad no 2,veidojot kvadratiskus cepumus
  6. 6 cepumus liek uz plats,apsmere ar kondenseto pienu,cep 15 min.CEPUMUS VAR UZGLABAT CIEŠI AIZVAKOJAMAS METALA KARBAS APM .3 NEDEĻAS.STARP CEP.JALIEK SVIESTPAPIRS,LAI NESALIP KOPA
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kabaču laivas ar malto gaļu un sieru

Kabaču laivas ar malto gaļu un sieru

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 7. jūlijs 11:48 7.07 11:48
Kabaču sezonas starts - gatavojam vienkārši (1)
10 receptes

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas