Sākums > Receptes > Deserti

Manas bērnības ābolu šarlote

2005. gada 2. decembris
Foto: anita reiniņa
Pagatavošana
1 min
1. ĀBOLUS SAGRIEŽ GABALIŅOS,SAJAUC AR CUKURU,LAI SACUKUROJAS.PIENU IELEJ TRAUKĀ,MAIZES ŠĶELES IEMERC PIENĀ ,LAI IZMIRKST.CEPJAMO FORMU IEZIEŽ AR SVIESTU.MAIZES ŠĶELES NEDAUDZ NOSPIEŽ,KĀRTO VEIDNĒ.TAD VIRSŪ PĀRZIEŽA AR SVIESTU.ĀBOLUS IZLIEK VEIDNĒ,PĀRKAISA AR KANĒLI.OLAS SAKUĻ AR CUKURU ,PĀRLEJ ĀBOLUS.KRĒJUMU SAJAUC AR CUKURU, PĀRLEJ ĀBOLUS.PA VIRSU KRĒJUMAM KĀRTO MAIZI,UZLIEK SVIESTA PICIŅAS.PA VIRSU ĀBOLUS.UZLEJ KRĒJUMA,CUKURA ,KANĒĻA MAISĪJUMU.CEP VIDĒJĀ KARSTUMĀ,GALVENAIS LAI MALIŅAS BŪTU NEDAUDZ APCEPUŠAS,TAD TIEŠAM GATAVS
Uz augšu