Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Kartupelīši maltās gaļas kažociņā

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Nepārāk lieli kartupelīši
  • Maltā gaļa(sagatavota tā pat kā kotletēm)
  • Garšvielas
  • Follijs
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Nomizo kartupelīšus,mazliet apvārta garšvielās(vegeta,santa marijas,utt pēc paša gaumes,kas patīk pie kartupeļu ēdieniem)Var protams nevārtīt nekur,tā saglabājot kartupeļa dabīgo garšu.Apkārt veido pabiezu maltās gaļas segu.Respektīvi nosedz kartupeli ar malto gaļu apmēram 1-1,5 cm biezumā.Visu to bumbu liek follija kvadrātā un aizver ciet ,neaizvirpinot cieši ciet.Cep cepeškrāsnī apmēram 35-40 min.Īsi pirms gatavs atver vaļā bumbas,lai maltā gaļa apvelk brūnumiņu.Pasniegt var ar šķovētiem kāpostiem,vai svaigiem salātiem.Var pasniegt ar mērci,vai vienkārši tā pat!Šo ēdienu var sagatavot un atstāt ledusskapī,un kad maltīte tuvojās ,sakārto pannā un cep!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kabaču - plūmju kompots

Kabaču - plūmju kompots

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA