Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Igauņu kāpostu biezputra

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg smaga kāpostgalva
  • 3 ēdamkarotes miežu putraimu
  • 2 glāzes piena
  • 100 g žāvēta speķa
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Kāpostu saēvelē, pieber putraimus un visu sautē nelielā ūdens daudzumā. Kad putraimi gandrīz gatavi un ūdens iztvaikojis, pielej pienu, pieliek šīki sagrieztu speķi un sāli.Turpina sautēt līdz visi produkti izvārījušies līdz sķīšanai. Tad kārtīgi izmaisa.

Līdzīgās receptes

Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ceptu kabaču kārtojums ar marinētiem sīpoliem un ķiploku mērci

Ceptu kabaču kārtojums ar marinētiem sīpoliem un ķiploku mērci

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas