Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Igauņu zirņu-kartupeļu biezputra

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 gkāzes šķeltozirņu
  • 5 kartupeļi
  • 150 g žāvētas cūkgaļas vai šķiņķa
  • 0.5 l piena vai saldā krējuma
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Zirņus izvāra gandrīz mīkstus, pieliek kubiņos sagrieztus kartupeļus un sīki sagriestu žāvētu gaļu un turpina vārīt līdz ūdens pilnīgi iztvaikojis, Pēc tsam pieliet pienu, pielikt sāl, kārtīgi izmaisīt un vēlreiz uzvārīt.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Grauzdiņu salāti ar kukurūzu un sieru

Grauzdiņu salāti ar kukurūzu un sieru

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas