Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Igaņu kāļu biezputra

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 kāļi
  • 2 s''ipoli
  • 1.5 glāzes piena
  • 1 ēdamkarote eļļas
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Ķālus nomizo un izvāra. Saspiež putrā un saputo viendabīgā masā, pieliek eļļā apceptus sīpolus, pielej aukstu pienu, pieber sāli pēc garšas un karsē uz nelielas uguns, nepaŗtaukti maisot, 5-7minūtes.

Līdzīgās receptes

Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Selgas kūciņas

Selgas kūciņas

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas