Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Igauņu zivju pīrāgs

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Mīklai
  • 500 g rudzu miltu
  • 1 glāze ūdens
  • 30 g rauga
  • 2 tējkarotes ķimeņu
  • Pildījumam
  • 500 g zivju filejas
  • 100 g žāvētā speķa
  • 500 g žāvētu reņģu filejas
  • 100 sālīta speķa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. No miltiem, ūdens, rauga un ķimenēm iejaut mīklu, ļaut tai uzrūgt un izveltnēt plāksni.
  2. Klāt kārtām zivju fileju, žāvētu speķi, zāvētu reņģu filejas, sālītu speķi. Mīklu aizlocīt kukulīša vieda, apsmērēt ar aukstu pienu. Cept iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī pie vājas uguns 1 stundu.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cūkgaļa ar dārzeņiem, ingveru un sojas mērci

Cūkgaļa ar dārzeņiem, ingveru un sojas mērci

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas