Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Ceptas olas zemnieka gaumē

2005. gada 1. decembris
Foto: Sarmīte Grava
Pagatavošana
10 min
1. Produktu daudzums atkarīgs no pannas lieluma, ēdāju skaita :)). Sakarsētā pannā iesit olas, tās nesajaucot, tik daudz līdz pannā nav tukšumu. Žāvētu cauraudzīti vai desu sagriežu plānās sloksnītēs, lai nebūtu lielu gabalu, kārtoju virss olām kārtām, nākošajā kārtā pārkaisu sagrieztu plānās ripiņās sīpolu, tad ripiņās sagrieztu tomātu. Visbeidzot pārkaisu ar sarīvētu sieru un majonēzi ( var tikai majonēzi). Lieku pannai vāku un cepju uz normālas liesmas līdz gatavs. Garšīgi un diezgan sātīgi. Man jau garšo un maniem vīriešiem arī.
Uz augšu