Kreoliešu vīģu pudiņš

Sastāvdaļas

  • 2 ēdamkarotes cukura
  • 2 olas
  • 1 ēdamkarote sviesta
  • 2 baltmaizes šķēles bez garozas
  • 250 g vīģu
  • 1 glāze piena
  • Mazliet rīvmaizes

Pagatavošana

1 min.
  1. Olu dzeltenumus saputo, pievieno pievieno kausētu sviestu, pienā izmērcētu baltmaizi, pāri palikušo pienu, smalki sagrieztas vīģes un visu labi sajauc. Olu baltumus saputo ar cukuru, uzmanīgi iecilā un masu liek ar sviestu ieziestā un rīvmaizi izkaisītā formā un izcep vidēji karstā cepeškrāsnī.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi