Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Sautēti kāposti no karpatiem

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 600 g maltas cūkgaļas
  • 2 sīpoli
  • 1 ēdamkarote tauku
  • ½ glāze rīsu
  • 800 g skābētu kāpostu
  • 1 /3 glāzes buljona vai ¼glāzes saldākrējuma
  • 1 -2 ēdamkarotes miltu
  • 1 tējkarote ķimeņu
  • 1 tējkarote malto sarkano piparu
  • 1 ēdamkarote tomātu biezeņa
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Sīpolus smalki sagriež un apcep eļļā. Maltai gaļai uzber piparus, sāli un sajauc ar āpceptiem sīpoliem un applaucētiem rīsiem. Katlu ieziež ar taukiem, liek kārtām skābētu skāpostu, kam piebērtas ķimenes tad kārtu gaļas. Pārlej ūdeni un liek cepeškrāsnī sautēšanai. Neilgi pirms pasniegšanas buljonā vai saldajā krējuma iejauc miltus, pieliek tomātu biezeni, pievieno kāpostiem un uzvāra, laiku pa laikam sakratot katlu. Ja vajag, pēc garšas pievieno vēl sāli.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kurkuma gurķi

Kurkuma gurķi

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas