Sautēti kāposti no karpatiem

Sastāvdaļas

  • 600 g maltas cūkgaļas
  • 2 sīpoli
  • 1 ēdamkarote tauku
  • ½ glāze rīsu
  • 800 g skābētu kāpostu
  • 1 /3 glāzes buljona vai ¼glāzes saldākrējuma
  • 1 -2 ēdamkarotes miltu
  • 1 tējkarote ķimeņu
  • 1 tējkarote malto sarkano piparu
  • 1 ēdamkarote tomātu biezeņa
  • Sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Sīpolus smalki sagriež un apcep eļļā. Maltai gaļai uzber piparus, sāli un sajauc ar āpceptiem sīpoliem un applaucētiem rīsiem. Katlu ieziež ar taukiem, liek kārtām skābētu skāpostu, kam piebērtas ķimenes tad kārtu gaļas. Pārlej ūdeni un liek cepeškrāsnī sautēšanai. Neilgi pirms pasniegšanas buljonā vai saldajā krējuma iejauc miltus, pieliek tomātu biezeni, pievieno kāpostiem un uzvāra, laiku pa laikam sakratot katlu. Ja vajag, pēc garšas pievieno vēl sāli.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi