Franču rīsi ar zemenēm

Sastāvdaļas

  • 1 glāze rīsu
  • 2 glāzes piena
  • 250 g saldētu zemeņu
  • 1 flāzēte konjaka
  • Cukrus pēc garšas
  • 1 glāze putukrējuma

Pagatavošana

1 min.
  1. Pienāizvāra irdenus rīsus. Zemenes atkausē, izberž caur sietu, pievieno konjaku, pēc garšas cukuru un pievieno vēlsiltajiem rīsiem. Maisījumu atdzesē, liek trauciņos, virsu garnē arputukrājumu.
  2. Saldētu zemeņu vietā var ņemt citas saldētas ogas vai ogu biezeņus.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi