Parīzes siera deserts

Sastāvdaļas

  • 150 g siera
  • 1 -2 saldi āboli
  • Saujiņa saldo mandeļu
  • 2 ēdamkarotes majonēzes
  • Citronu sula pēc garšas
  • Sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Sieru un nomizotus ābolus sagriž plānās šķēlītēs, pievieno mandeles, pielej citronu sulu, pieliek majonēzi, pēc garšas sāi un izmaisa. Pasniedz uz apgrauzdētām baltmaizes škēlītēm.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi