Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Marmorēta karbonāde paprikas mērcē

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Cūkas muguras karbonādes gabals - 400 g
  • Siers - #ins_quot#Holandes#ins_quot# vai #ins_quot#Ķimeņu#ins_quot# - 400 g
  • Jodsāls
  • Rozmarīna zaļumi
  • Baltie pipari, malti
  • Milti - 80 g
  • Olas - 2 gb
  • Olīveļļa - 80 g
  • Paprika, sarkanā, - 1 gb
  • Krējums - 100 g
  • Tomātu biezenis - 40 g
  • Brokoļi - 400 g
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. No cūkas muguras karbonādes gabala nogriež 1 cm biezas šķēles, pa divām uz porciju. Gaļas šķēles izdauza ar gaļas āmuriņu līdz 0,5 cm biezumam, pārkaisa ar jodsāli, pipariem. Sieru sagriež 0,5 cm biezās šķēlēs, apmērcē sakultā olā un pārkaisa ar rozmarīna zaļumiem. Marmorēto karbonādi veido tā: ar garšvielām pārkaisīto gaļas šķēli apviļā miltos, apmērcē olā, tad tai virsū liek sagatavoto siera šķēli un virs siera atkal gaļas šķēli. Tā sagatavotu kārtojumu apmērcē olā un liek cepties uz pannas sakarsētās taukvielās, cep no abām pusēm. Kad karbonāde ir apgriezta uz otru pusi, uz pannas uzber kubiņos sagrieztu papriku, apcep, pieliek tomātu biezeni, apcep, pievieno krējumu, samaisa un liek cepties sakarsētā cepeškrāsnī vai pannai uzliek vāku un cep līdz gatavībai. Marmorēto karbonādi pasniedz ar dārzeņiem, šoreiz - ar tvaikotiem brokoļiem un paprikas mērci.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Grauzdiņu salāti ar kukurūzu un sieru

Grauzdiņu salāti ar kukurūzu un sieru

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas