Milānas kūpināto zivju salāti

Sastāvdaļas

  • 125 g makaronu
  • 200 g kūpinātu zivju
  • 1 neliels sīpols
  • 1 -2 āboli
  • 1 glāze kubiņos sagrieztu selerijas sakņu
  • 1 glāze paciņa majonēzes
  • Sāls
  • Sarkanie maltie pipari

Pagatavošana

1 min.
  1. Makaronus sālsūdenī izvāra, notecina un atdzesē. Ābolus nomizo, izņem serdes un sagriež nelielos kubiņos. Zivīm izņem asakas, sagriež nelielos gabaliņos. Sīpolu sarīvē, pievieno majonēzei, pieliek sāli, piparus. Pārlej salātiem un izmaisa.

Komentāri

eduards rudzitis 2010. gada 20. marts 18:35
eeest var bet nekas ipas ps vareja but labak

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi