Ziemassvētku konfektes

4 1

Sastāvdaļas

  • Baltā vai brūnā šokolāde
  • Žāvēti augļi (ananāsi, apelsīni, citroni, plūmes utt.)
  • Rieksti (mandeles, lazdu rieksti, valrieksti)

Pagatavošana

30 min.
  1. Sagriež sīki žāvētos augļus, sasmalcina riekstus. Karstā ūdens peldē izkausē šokolādi. Augļus, riekstus iemaisa kausētajā šokolādē, liek masas piciņas uz follija papīra. Tad liek paturēt saldētavā līdz sacietē. Var likt arī veselus riekstus. Vienā konfektē var salikt kopā balto un brūno šokolādi. Tādas paštaisītas konfektes var dāvināt Ziemassvētkos iesaiņotas caurspīdīgā papīrā.

Komentāri

ANNA 2015. gada 9. decembris 23:59
Ņammmmmmm
analīze 2012. gada 20. decembris 17:09
es pa visu internetu meklēju kur var šito atrast, jo nezināju vai labi likt apelsīnus šokolādē, bet ja jau tas ir mēģināts, tad tā arī darīšu un dāvināšu saviem mīļajiem :)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti