Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Filadelfijas klasiskā siera kūka

Filadelfijas klasiskā siera kūka

FOTO: Depositphotos.com

Ar biezpienu vai citiem aizstājējiem šī kūka nebūs laba. Pirms eksperimentēt kūkā ar augļiem vai citām piedevām - vispirms ieteiktu uzcept orģinālu.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 230 g sviesta
  • 200 g labu sviesta cepumu (12% tauku saturs)
  • 1 kg Filadelfijas siera (treknais, bez piedevām)
  • 2 olas
  • 150 g cukura
  • 3 ēd. k. miltu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

50 min.
  1. Sviestu sasilda līdz istabas temperatūrai.
  2. Cepeškrāsni ieslēdz uz 200°C.
  3. Cepumus smalki sadrupina (gandrīz kā miltus).
  4. No cepumiem un sviesta pagatavo mīklu. Tortes formu (apm. 26 cm) ieziež ar sviestu (vai labāk: malu ieziež ar sviestu, bet pamatni pārklāj pāri malām ar cepamo papīru, tad uzliek formas malu un saspiež).
  5. Mīklu vienmērīgi izrullē formā.
  6. Sieru, cukuru, olas, miltus [un, ja vēlas vaniļu] samaisa viendabīgā masā. Siera masu, izberžot caur sietu caur sietu, liek uz mīklas, izlīdzina. Cep apm. 30 minūtes.

    Lai labi garšo!
    Sieru, cukuru, olas, miltus [un, ja vēlas vaniļu] samaisa vi...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Zefīra kārtojums ar zemenēm un putukrējumu

Zefīra kārtojums ar zemenēm un putukrējumu

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 7. jūlijs 11:48 7.07 11:48
Kabaču sezonas starts - gatavojam vienkārši (1)
10 receptes

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas