Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Filadelfijas klasiskā siera kūka

Filadelfijas klasiskā siera kūka

FOTO: Depositphotos.com

Ar biezpienu vai citiem aizstājējiem šī kūka nebūs laba. Pirms eksperimentēt kūkā ar augļiem vai citām piedevām - vispirms ieteiktu uzcept orģinālu.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 230 g sviesta
  • 200 g labu sviesta cepumu (12% tauku saturs)
  • 1 kg Filadelfijas siera (treknais, bez piedevām)
  • 2 olas
  • 150 g cukura
  • 3 ēd. k. miltu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

50 min.
  1. Sviestu sasilda līdz istabas temperatūrai.
  2. Cepeškrāsni ieslēdz uz 200°C.
  3. Cepumus smalki sadrupina (gandrīz kā miltus).
  4. No cepumiem un sviesta pagatavo mīklu. Tortes formu (apm. 26 cm) ieziež ar sviestu (vai labāk: malu ieziež ar sviestu, bet pamatni pārklāj pāri malām ar cepamo papīru, tad uzliek formas malu un saspiež).
  5. Mīklu vienmērīgi izrullē formā.
  6. Sieru, cukuru, olas, miltus [un, ja vēlas vaniļu] samaisa viendabīgā masā. Siera masu, izberžot caur sietu caur sietu, liek uz mīklas, izlīdzina. Cep apm. 30 minūtes.

    Lai labi garšo!
    Sieru, cukuru, olas, miltus [un, ja vēlas vaniļu] samaisa vi...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Jauno biešu lapiņu zupa jeb batviņi

Jauno biešu lapiņu zupa jeb batviņi

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas