Rumāņu aprikozu vai persiku deserts

Sastāvdaļas

  • 600 g aprikozu vai persiku
  • 200 g pūdercukura
  • 1 neliels citrons
  • Gabaliņš kanēļa
  • 3 glāzes baltvīna

Pagatavošana

1 min.
  1. Pusi augļu notīra, sagriež mazās daiviņās, pārkaisa ar pūdercukuru ( 80 g ) un noliek ledusskapī. Vīnā liek gabaliņu citrona miziņas, kanēļa gabaliņu, pievieno citrona sulu un sakarsē uz mazas liesmiņas. Īsi pirms uzvārīšanās noņem no uguns. Otr pusi augļu izberž caur sietu, pieber 120 g pūdercukura, pārlej ar atdzisušo vīnu un uzmanīgi izmaisa. Ar pagatavoto mērci pārlej iepriekš sagatavotos augļus.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi