Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Zaļie zirnīši frnču gaumē

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 g zaļo zirnīšu
  • 12 mazi sīpoli
  • 2 -3 karotes sviesta
  • 1 nepilna tējkarote miltu
  • Sāls
  • Mazliet cukura
  • Sasmalcināti pētersiļu zaļumi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Sagrieztus sīpolus sautē pusē sviesta, pielej mazliet ūdeni. Pēc tam pieliek zaļos ziršsus un sautē 10 minūtes, pieber miltus un rūpīgi izmaisa. Beigās pieliek sāli, cukuru pēc garšas un uzvāra uz mazas uguns. Pārkaisa ar pētersiļu zaļumiem, pieliek sviestu un tūlīt liek gald''a.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ceptu kabaču kārtojums ar marinētiem sīpoliem un ķiploku mērci

Ceptu kabaču kārtojums ar marinētiem sīpoliem un ķiploku mērci

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas