Zaļie zirnīši frnču gaumē

Sastāvdaļas

  • 500 g zaļo zirnīšu
  • 12 mazi sīpoli
  • 2 -3 karotes sviesta
  • 1 nepilna tējkarote miltu
  • Sāls
  • Mazliet cukura
  • Sasmalcināti pētersiļu zaļumi

Pagatavošana

1 min.
  1. Sagrieztus sīpolus sautē pusē sviesta, pielej mazliet ūdeni. Pēc tam pieliek zaļos ziršsus un sautē 10 minūtes, pieber miltus un rūpīgi izmaisa. Beigās pieliek sāli, cukuru pēc garšas un uzvāra uz mazas uguns. Pārkaisa ar pētersiļu zaļumiem, pieliek sviestu un tūlīt liek gald''a.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi