Skabēti kāļi

Sastāvdaļas

  • Vismaz 1.5 kg kāļu
  • 2 -3 edamkarotes ķimenes
  • Sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Kāļus nomizo un sarīvē. Pievieno sāli un ķimenes, kārtīgi samaisa un pilda burkās(vislabāk 3l ). Kārtīgi saspaida un nosedz ar kādu kāpostu lapiņu.
  2. Kad ieskābuši, var izmantot tāpat ka skābētus kāpostus ( atšķirība no štovētiem kāpostiem-praktiski nekada!)

Komentāri

Liga 2011. gada 27. augusts 14:23
burvigi salati un garsiki!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konservējumi


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi