Baltās tortiļas ar pildījumu

Sastāvdaļas

  • Baltās tortiļas
  • 300 g miltu
  • 40 g sviesta
  • ½ tējkarote sāls
  • 100 -150 ml silta ūdens
  • Taisa pildījumu (viens no variantiem)
  • 750 g liellopu gaļas
  • 3 ēd. karotes olīveļļas
  • 2 sarkanās paprikas
  • 2 dzeltenās paprikas
  • 2 zaļie čilī pipari
  • 2 sīpoli
  • 4 daiviņas ķiploka
  • (oficiālajā rezeptē velna mērce 4 ēd. karotes) es liku tomātu mērci ar chilī pulveri

Pagatavošana

40 min.
  1. Tortiļām:
  2. Šo visu principā sajauc kopā (es jaucu virtuves kombainā) atstāj uz minūtēm 20 pastāvēt. Tad sadala 12 gabaliņos izrullē un uz pannas apcep no abām pusēm (kā pankūkas). Tad liek uz šķīvja un apsedz.
  3. Pildījumam:
  4. Papriku sagriež gabaliņos, kā mazās strēmelītēs
  5. Sīpolu smalki sasmalcina un ķiploku izspiež
  6. Čilī piparam iztīra sēklas sagriež šķēlītēs
  7. Pannā ielej eļļu sacep sīpolu tad arī liellopu gaļu
  8. Pievieno papriku, čilī, un ķiplokus
  9. Pieliek mērcīti (vienu vai otru kuru nu katrs izvēlas)
  10. Cepina, kamēr gatavs.
  11. Man pašai patīk taisī salātiņus (no kāposta un krējuma) ko kopā ar šo masu tin tortiļās un ēd.
  12. Šis daudzums pietika 4 rijīgiem ēdājiem

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi