Gaļas un dārzeņu mērce "meksikanka"

Sastāvdaļas

  • Cūkgaļa vai vistas gaļa
  • Sīpoli
  • Tomāti
  • Paprika
  • Puravi
  • Konservēta saldā kukurūza
  • Konservētās pupiņas
  • Eļļa
  • Garšvielas
  • Tomātu mērce

Pagatavošana

20 min.
  1. Gaļu var likt gan malto, gan sagrieztu nelielos gabaliņos. Gaļu vokpannā nelielā eļas daudzumā apcep. Pievieno sagrieztus sīpolus, papriku, tomātus turpina cept uz nelielas uguns . Kad gaļa un dārzeņi gatavi, pievieno kukurūzu, pupiņas, sagrieztu puravu, tomātu mērci, garšvielas pēc izvēles, sāli un piparus pēc garšas un turpina sautēt. Ja vēlas, lai mērce būtu šķidrāka var pievienot uzvārītu buljonu. Pasniedz ar vārītiem rīsiem, kartupeļiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi