Vistas fileja ar mocarellu

Sastāvdaļas

  • 500 gr vistas filejas
  • 1 iepak. Mocarellas siera
  • 1 glāze galda baltvīna
  • 2 ēd.k. olīveļļas
  • Rozmarīns

Pagatavošana

15 min.
  1. Uzkarsētā pannā ielej olīveļļu un baltvīnu, pievieno gabalos sagrieztu vistas fileju. Visu sautē apmēram 10 minūtes. Kad gaļa gatava, uz katra filejas gabaliņa uzliek mocarellu un vēl kādu brīdi patur pannu uz uguns, līdz siers sāk kust.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi