Irbītes

Sastāvdaļas

  • Cūkgļas fileja vai šķiņķis
  • Sāls
  • Pipari
  • Maltā gaļa
  • 1 ola

Pagatavošana

90 min.
  1. Ņem malto gaļu, pieliek tai olu, garšvielas un sajauc līdzīgi kā kotlešu masu.
  2. Fileju saklopē ar gaļas āmurīti tāpat kā karbonādi cepot, apkaisa ar garšvielām. Tad tin filejas gabaliņos malto gaļu, tā lai maltā gaļa būtu nosegta un aptin ar diegu, lai netaisās vaļā. Rullītī iekšā vēl var likt gan burkānu gabaliņus, gan skābēta gurķa gabaliņus, pēc katra gaumes un izvēles. Sagatavotos nosietos rullīšus apcep uz pannas eļļā vai taukos un liek katlā sautēties, pārlejot tiem ūdeni. Katlā saliek arī dažādas garšvielas un sāli.Sautē apmēram 40 minūtes. Tad izņem no katla,nedaudz padzesē un noņem diegus. Šķidrums, kurā sautējās rullīši ir izmantojams mērces pagatavošanai. Tos visgaršigāk pasniegt ar vārītiem kartupeļiem, mērci un sautētiem kāpostiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi