Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Ziemas ķirši puturējumā

2005. gada 25. novembris
Foto: una
Pagatavošana
1 min
1. ar mikseri pē iespējas smalkāk samaļ vafeles masai pievieno nedaudz tumšas krāsas ievārijuma vai sulas vislabāk mellenes vai upenes kamēr tā kļūst sarkanīga visu ieliek ledusskapī uz brītiņu
2. uz paplātes vai trauka ar līdzenu apakšu noliek pirmo kārtu ar ceumiem pa virsu uzsmērē ievrijuma un biezpiena masu
3. uzliek otro cepumu kārtu tiem uzsmērē daļu putukrējuma un iepriekš ar cukuru grauzd'tu auzu pārslu maisījumu atdzesētu
4. izņem no ledusskapja sasmalcinātas vafeles tām piejauc nedaudz mīksta margarīna un visu saveļ mazās bumbiņās
5. tortei uzliek pēdējo kārtu cepumu un visu nosmērē ar putukrējumu ik pa sprīdim uzliek sārtās vafeļu bumbiņas kam uzber cukuru
6. dekorējumu uzkaisa atlikušās auzu pārslas kā arī dažas jebkāda ievārījuma vai kompota odziņas vai augļu gabaliņus]var arī tortes sānus nosmērēt ar putukrējumu un auzu pārslām
7. tortei pirms to pasniedz ir dažas sundas jāpastāv lai cepumi ķļūst mīksti
Uz augšu