Romas šnicele

Sastāvdaļas

  • 4 1 cm biezas siera šķēles
  • 2 olas
  • Rīivmaize vai manna
  • 1 -2 tomāti
  • Lociņi
  • Eļļa

Pagatavošana

1 min.
  1. Siera šķēles apvīļā olā, rīvmaizē, atkal olā un atkal rīvmaizē un cep sakarsētā eļļā no abām pusēm zeltaini brūnas. Pārkaisa ar lociņiem un garnē ar tomātu šķēlītēm. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi