Marinēts zaķis

Sastāvdaļas

  • 1 vidēji liels zaķis vai trusis
  • 150 g speķa
  • 1 tējkarote sāls
  • ½ tējkarotes piparu
  • 2 glāzes buljona
  • 1 glāze saldā krējuma
  • 2 -3 pudeles alus

Pagatavošana

1 min.
  1. Zaķi nomazgā, pārlej ar alu. Marinē 2 dienas.
  2. Izņem, nosusina un saspeķo ar apsālītām un sapiparotām speķa sloksnītēm.Tad zaķi liek uz pannas stipri sakarsētā eļļā un apcep brūnu, tad pielej mazliet buljona, uzliek vāku un sautē mīkstu, laiku pa laikam aplaistot cepeti ar buljonu. Gatavošanas beigās, pielej uzkarsētu saldo krējumu. Pēc zaķa izņemšanas mērci krietni sapiparo un pieliek sāli pēc garšas. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem un brūkleņu ievārījumu ( skābu ).

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi