Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Marinēts zaķis

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 vidēji liels zaķis vai trusis
  • 150 g speķa
  • 1 tējkarote sāls
  • ½ tējkarotes piparu
  • 2 glāzes buljona
  • 1 glāze saldā krējuma
  • 2 -3 pudeles alus
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Zaķi nomazgā, pārlej ar alu. Marinē 2 dienas.
  2. Izņem, nosusina un saspeķo ar apsālītām un sapiparotām speķa sloksnītēm.Tad zaķi liek uz pannas stipri sakarsētā eļļā un apcep brūnu, tad pielej mazliet buljona, uzliek vāku un sautē mīkstu, laiku pa laikam aplaistot cepeti ar buljonu. Gatavošanas beigās, pielej uzkarsētu saldo krējumu. Pēc zaķa izņemšanas mērci krietni sapiparo un pieliek sāli pēc garšas. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem un brūkleņu ievārījumu ( skābu ).
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Zemenes ar mocarellu jeb zemeņu caprese

Zemenes ar mocarellu jeb zemeņu caprese

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas