Briseles zupa

Sastāvdaļas

  • 500 g šampinjonu
  • 2 ēdamkarotes sviesta
  • 1 sīpols
  • 1 ēdamkarote miltu
  • 1 l buljona
  • 1 glāze saldā krējuma
  • 2 cieti vārītas olas
  • Sāls
  • Pipari
  • Zaļumi

Pagatavošana

1 min.
  1. Šampinjonus samaļ un 10 minūtes sautē kopā ar sarīvētiem sīpoliem.Pieber miltus, pielej buljonu,pēc garšas pievieno piparus un sāli. Zupu noņem no uguns, pievieno saldo krējumu, pārkaisa zaļumus. Pasniedzot, šķīvī liek lielos gabalos sagrieztas olas.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi