Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Briseles zupa

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 g šampinjonu
  • 2 ēdamkarotes sviesta
  • 1 sīpols
  • 1 ēdamkarote miltu
  • 1 l buljona
  • 1 glāze saldā krējuma
  • 2 cieti vārītas olas
  • Sāls
  • Pipari
  • Zaļumi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Šampinjonus samaļ un 10 minūtes sautē kopā ar sarīvētiem sīpoliem.Pieber miltus, pielej buljonu,pēc garšas pievieno piparus un sāli. Zupu noņem no uguns, pievieno saldo krējumu, pārkaisa zaļumus. Pasniedzot, šķīvī liek lielos gabalos sagrieztas olas.

Līdzīgās receptes

Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Zemenes ar mocarellu jeb zemeņu caprese

Zemenes ar mocarellu jeb zemeņu caprese

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas