Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Rudens pods četriem

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 3 lieli kartupeļi (Adreta, Laura)
  • 3 vidēji burkāni
  • Sauja sviesta pupiņu
  • Sauja balto pupu
  • Pāris šķēles kabaču
  • 1 /2 dzeltena paprika
  • 1 /2 zaļa paprika
  • 1 /2 kālis
  • 1 sīpols
  • 15 sviestenes
  • 1 /2 l akas, strauta vai lietus ūdens
  • 1 vidējs tomāts
  • 1 ķiploka daiviņa
  • Neliela selerija un pētersīlis ar sakni
  • Diļļu saišķītis
  • 1 ķiršu lapa
  • 3 ēdamkarotes olīveļļas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

80 min.
  1. Īsto Rudens Podu gatavo TIKAI ar malku kurināmas plīts cepeškrāsnī biezsienu (keramiskā, čuguna utt.) traukā ar vāku! Olīveļļā viegli apcep ķiploku un sīpolu, pievieno iepriekš izmērcētas pupas un pupiņas, ripās sagrieztus burkānus un kāli, parupji grieztus kartupeļus, salmiņos sagrieztu papriku un vidēji rupji sagrieztas sviestenes. Uzlej vārošu ūdeni un liek karstā cepeškrāsnī uz 50 min. Ja par biezu, pielej vēl vārošu ūdeni. Pievieno tomāta mīkstumu, zaļumus, ķiršu lapu un iešauj krāsnī vēl uz pusstundu.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kurkuma gurķi

Kurkuma gurķi

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas