Stambulas kotletes

Sastāvdaļas

  • 1 kg jauktas maltās gaļas
  • 1 sīpols
  • 1 vārīts burkāns
  • 1 vārīts kartupelis
  • 1 baltmaizes šķēle
  • 2 ēdamkarotes piena
  • 1 ēdamkarote rozīņu
  • 1 ola
  • Malti melnie un smaržīgie pipari
  • Ķimenes
  • Pētersiļi
  • Sāls
  • Eļļa cepšanai

Pagatavošana

1 min.
  1. Malto gaļu samaļ vēlreiz gaļasmašīnā kopā ar burkānu, kartupeli, sīpolu un pienā izmērcētu nospiestu maizi. Pievieno garšvielas, sāli, sakapātus pēterīļus un kārtīgi izmaisa. Veido nelielas kotletes, liekot katrai vidū 2 rozīnes. Apvīļā miltos un cep sakarsētā eļļā brūnas.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi