Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Stambulas kotletes

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg jauktas maltās gaļas
  • 1 sīpols
  • 1 vārīts burkāns
  • 1 vārīts kartupelis
  • 1 baltmaizes šķēle
  • 2 ēdamkarotes piena
  • 1 ēdamkarote rozīņu
  • 1 ola
  • Malti melnie un smaržīgie pipari
  • Ķimenes
  • Pētersiļi
  • Sāls
  • Eļļa cepšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Malto gaļu samaļ vēlreiz gaļasmašīnā kopā ar burkānu, kartupeli, sīpolu un pienā izmērcētu nospiestu maizi. Pievieno garšvielas, sāli, sakapātus pēterīļus un kārtīgi izmaisa. Veido nelielas kotletes, liekot katrai vidū 2 rozīnes. Apvīļā miltos un cep sakarsētā eļļā brūnas.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Lētās kotletes ar "ķieģelīti" un sīpoliem

Lētās kotletes ar "ķieģelīti" un sīpoliem

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas