Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Turku gaļas bumbiņas

Turku gaļas bumbiņas

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg maltās gaļas (pēc izvēles)
  • 1 liels sīpols
  • 15 g pētersīļu
  • 4 daiviņa/s ķiploka
  • 2-3 šķēle/s baltmaizes
  • 2 olas
  • 1 ēd. k. miltu
  • 2 ēd. k. eļļas
  • 2 tomāti
  • Pipari
  • Ķimenes
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Gaļu samaisa ar sīki sagrieztiem sīpoliem, ķiplokiem, pētersīļiem, izmērcētu un nospiestu maizi, olām un garšvielām.
  2. Veido mazas bumbiņas, apviļā miltos un apcep eļļā.
  3. Liek katlā, pievieno noblanšētus, sakapātus tomātus vai tomātu mērci un sautē zem vāka 20 - 25 minūtes uz vidējas uguns.

    Labu apetīti!
    Liek katlā, pievieno noblanšētus, sakapātus tomātus  vai tom...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Azu tatāru gaumē

Azu tatāru gaumē

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas