Tītars ar rozīnēm

Sastāvdaļas

  • 600 g tītara gaļas
  • 60 g eļļas
  • 200 g krējuma
  • 50 g rozīņu
  • 10 g miltu
  • Muskatrieksts
  • Sāls
  • Zaļumi

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu sagriež gabalos, pārkaisa ar sāli un muskatriekstu un cep.Rozīnes uzbriedina karstā ūdenī, pievieno eļļā apceptiem miltiem. Pielejmērcei krējumu, un pārlej tītara gabaliem. Sautē apmēram 1 stundu. Pasniedzot pārkaisa ar sakapātiem zaļumiem.

Komentāri

Ieva 2015. gada 8. marts 12:12
Fantastiski garšīgi!!!! :) Galvenais, ka nekā sarežģīta. Es tikai vēl vairāk krējuma pieliku.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi