Olas ar zosu aknām

Sastāvdaļas

  • 2 cieti vārītas olas
  • 100 g zosu aknu
  • 10 g sviesta
  • Salātu lapas
  • Sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Olām noloba čaumalu, gareniski pārgriež. Dzeltenumus izņem, saberž caur sietiņu. Zosu aknas apcep un saberž kopā ar olu dzeltenumiem, pievieno sāli un sviestu. Labi izmaisa. Pilda olu baltumu pusītēs. Kārto uz salātu lapām.

Komentāri

Vija 2010. gada 26. novembris 12:59
šādas akniņas ir ļoti gardas izmēģināju n šo recepti iesaku visiem kam ir iespēja pagatavot. var arī pievienot nedaudz pipariņus

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi