Olas ar vistu akniņām turku gaumē

Sastāvdaļas

  • 8 olas
  • 80 g eļļas
  • 150 g vistu aknu
  • 100 g buljona
  • 200 g tomātu
  • Sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Vistu aknas apcep eļļā, liek ietaukotā cepešpannā. Pārlej buljonu ar ļoti sīki sagrieztiem tomātiem. Sagatavoto maisījumu parliet ar sakultām olām, pārkaisīt ar sāli un sacept cepeškrāsnī. Pasniedzot rotā ar tomātu šķēlītēm.

Komentāri

ina fominova 2010. gada 4. jūnijs 18:44
Un kur, luudzu, receptee rakstiits, ka tas ir "Latvijas valsts eediens"?
Vija I. 2010. gada 4. jūnijs 13:41
No kura laika ediens turku gaume-ir Latvijas valsts ediens?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi