Sāļā tortīte,,akniņa

Sastāvdaļas

  • 0.5 kg liellopu aknu
  • 2 gab sīpoli
  • 0.2 kg majonēzes
  • 2 ēd karotes miltu
  • Sāls, pipari
  • 2 gab svaigi un marineti gurķi
  • 3 gab olas varītas
  • 2 gab burkāni un sīpoli(sacepti)
  • ,5 kg majonēzes

Pagatavošana

30 min.
  1. Aknu, sīpolus ,miltus, majonēzi(200 gr) mikserī saputo pievieno sāli un piparus. Cep sešus vai astoņus placenīšus, nedaudz atdzesē. Plācenīšus liek uz šķīvja un pa kārtām kārto: apsmērē ar majonēz virsū liek saceptos burkānus un sīpolus, nākošo atkal apsmērē ar majonēzi tad sakapāto olu , nākošo tāpat ar majonēzi un sagriestus svaigos un marinētos gurķus.Kamēr visi plācenīši salikti, virsējo apsmērē ar majonēzi un pārkaisa olu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi