Sākums > Receptes > Salāti

Baklažānu salāti

2005. gada 24. novembris
Foto: Solvita
Pagatavošana
1 min
1. Baklažānu sagriež ņelielos gabaliņos, apcep eļļā. Nepārcensties ar eļļas daudzumu, jo baklažāni uzsūc daudz eļļas. Saliek bļodā, lai atdziest.
2. Sīpolus notīru, sagriež 4 daļās un pēc tam stienīšos. Apcep eļļā, saliek traukā kopās ar baklažāniem, pārkaisa ar sāli, atdzesē.
3. Pievieno sagrieztas olas, nelielos gabaliņos sagrieztus tomātus un ar spiedi iespiež ķiploku.
4. Visu sajauc ar majonēzi, pirms pasniedz, salātiem vajadzētu dažas stundas ievilkties.
5. Salātus var kārtot arī kārtās.
Uz augšu