Baklažānu salāti

Sastāvdaļas

  • 1 vidēji liels baklažāns
  • 3 vidēji sīpoli
  • 2 olas
  • 2 tomāti
  • 2 -3 ķiploka daiviņas
  • Majonēze
  • Eļļa

Pagatavošana

1 min.
  1. Baklažānu sagriež ņelielos gabaliņos, apcep eļļā. Nepārcensties ar eļļas daudzumu, jo baklažāni uzsūc daudz eļļas. Saliek bļodā, lai atdziest.
  2. Sīpolus notīru, sagriež 4 daļās un pēc tam stienīšos. Apcep eļļā, saliek traukā kopās ar baklažāniem, pārkaisa ar sāli, atdzesē.
  3. Pievieno sagrieztas olas, nelielos gabaliņos sagrieztus tomātus un ar spiedi iespiež ķiploku.
  4. Visu sajauc ar majonēzi, pirms pasniedz, salātiem vajadzētu dažas stundas ievilkties.
  5. Salātus var kārtot arī kārtās.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi