Parfe ar aveņu mērci

Sastāvdaļas

  • 1 ola
  • 2 olu dzeltenumi
  • 150 g cukurs
  • 600 g salds krējums
  • Liķieris 5 ēd .kar
  • Želatīns 15g
  • Avenes 200g
  • Cukurs aveņu mērcei 100g

Pagatavošana

1 min.
  1. Sakuļ saldo krējumu ar pusi cukura. Uzbriedina želatīnu, ūdens peldē uzkarsē līdz tas izšķīst. Olas ar pusi cukura, visu laiku maisot karsē ūdens peldē, līdz tās veido krēmīgu masu. putukrējumam pievieno gatavās olas, želatīnu un liķieri, samaisa.Liek mazos trauciņos ledusskapī. Avenes sablenderē ar cukuru un kā mērci pasniedz pie sasaldētā deserta. liķiera vietā var izmantot arī rīvētu šokolādi, riekstus.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi