Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Cepts saldējums ar šokolādes mērci

Cepts saldējums ar šokolādes mērci

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

2
porcijas
  • Saldējums (pēc vēlmes)
  • 1 ola
  • Kukurūzas pārslas
  • Šokolādes sīrups
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Saldējumu saveļ bumbiņā.
  2. Panē sakultā olā un viegli saberztās kukurūzas pārslās.
  3. Apviļāto saldējumu ievieto saldētavā, lai sastingst.
  4. Kad sastindzis, ņem ārā un cep sakarsētā eļļā līdz brīdim, kamēr saldējums sāk tecēt cauri garoziņai. Saldējuma un kukurūzas bumbu nedrīkst pārcept, jo tad tā izjuks!
  5. Nosusina un nekavējoties, pārlietu ar šokolādes mērci. Papildus var dekorēt ar putukrējumu un kādu augļu/ogu mērci.

    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Čangaļu aukstā gaļa

Čangaļu aukstā gaļa

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas