Ķirbis "alla parmegiana"

Sastāvdaļas

  • Ķirbis - lielums atkarīgs no ēdāju daudzuma
  • Parmesan siers - daudzums atkarīgs no gaumes un ēdāju daudzuma
  • Sviests
  • Sāls, pipari

Pagatavošana

90 min.
  1. Sagriež ķirbi vienādos kubiciņos, nedaudz apvāra sālsūdenī, nosusina un liek pannā, kur cep sviestā, pievienojot nedaudz sāli un piparus. Servē ar Parmasan sieru.
  2. Var arī ielikt apcepto ķirbi cepešpannā, pārklāj ar plāni sagriztām siera šķēlēm un cep krāsnī, līdz apbrūninās.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi