Šampinjoni ar parmas sieru

Sastāvdaļas

  • 400 g šampinjoni
  • 150 g Parmasan siers
  • 1 saišķis pētersīļu
  • 1 l citronu sula (no pakas, ne koncentrats)
  • 2 edamkarotes oliveljas
  • Sals, maltie pipari

Pagatavošana

30 min.
  1. Šampinjonus notīra, sagriež plānās šķēlītēs
  2. Sagriež sieru pēc iespējas plānākās šķēlēs
  3. Pētersīļus noskalo auksta ūdenī, sīki sakapā
  4. Sajaucot citronu sulu, olīveļu, pētersīļus, sāli un piparus, pagatavo marinadi.Pievieno šampinjonus un ļauj ievilkties kā minimums 15 min
  5. No marinādes izņem šampinjonus, kārto salātu bļodā pamīšus ar Parmasan siera šķēlēm

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi