Asā cūkgaļas fileja ar ananāsiem

Sastāvdaļas

  • 1.5 kg cūkgaļas filejas
  • 1 paka saldētu dārzeņu, kuros obligāta sastāvdaļa ir paprika, zaļās pupiņas, burkāni un kukurūza
  • 0.5 l asās tomātu mērces
  • Čili garšviela
  • Konservēti ananāsi
  • Rīsi

Pagatavošana

40 min.
  1. Uz karstas pannas liek cepties fileju, kas sagriezta kubiciņos, kad tā paliek brūna, pievieno tai saldētus dārzeņus un sautē ( izmantojot pannu ar stikla vāku- tā ērtāk).
  2. Sautējumam pievieno garšvielas un apcep, tad pievieno tomātu mērci un pēc tam ananāsus.
  3. To visu turpina sautēt.
  4. Izvāra rīsus.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi