Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Foreles biezzupa ar zaļumiem

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 vidēji kartupeļi
  • 2 nelieli burkāni
  • 1 neliels saišķitis ar pētersīļiem
  • 1 litrs ūdens
  • Garšvielas - Santa Maria "Maisījums zivīm ar dillēm" un "Citronpipari" - pēc vēlēšanās
  • 1 gabaliņš foreles steika
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Notīri un sagriez gaballiņos kartupeļus un burkānus. Saber ūdenī, kas jau uzlikts vārīties. Pavāri dārzeņus apmēram 10 minūtes, kamēr pamīksti. Tad klāt piemet sasmalcinātus pētersīļus un no ādas un asakām attīrītu forelīti. Vēl 5 minūtes pavāri. Tagad laiks garšvielām - ja gribi ēst zupiņu, kas silda un spēcina, piemet tā pavairāk citronpiparus, ja prasās izteiksmīgāku zivju garšu, pastiprini zupiņu ar maisījumu "Zivīm ar dillēm". Tagad visu sāvārīto lej blenderī un kārtīgi samaisi. Un uz galda būs zupiņa, ko ēd slavē visi gardēži!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Krabju nūjiņu un svaigu gurķu salāti

Krabju nūjiņu un svaigu gurķu salāti

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas