Ziemassvētku cukura cepumi

Sastāvdaļas

  • 1 glāze eļļas
  • 1 glāze pūdercukura
  • 1 glāze sviesta(ne margarīna)
  • 1 glāze baltā cukura
  • 2 olas
  • 1 tējk. vaniļas cukura
  • 4 glāzes un 4 ēd.k. miltu
  • 1 tējk. sodas
  • 1 tējk. vīnakmens
  • 1 tējk.sāls

Pagatavošana

120 min.
  1. Uzkarsē cepeškrāsni.Sakuļ eļļu, pūdercukuru, cukuru un sviestu.Pievieno olas un vaniļu; labi sakuļ.Iejauc miltus, sodu, vīnakmeni un sāli. Abus maisījumus sajauc kopā un labi samaisa, līdz ir radusies viendabīga masa.Apsedz un atdzesē pa nakti.Sarullē valrieksta lieluma bumbiņās. Bumbiņas apvīļā cukurā, liek uz cepamā papīra un saplacina ar cukurā pavīļātu glāzi. Cep apmēram 11 min.Nedrīkst pārcept!!! Sanāk ļoti garšīgi cepumiņi.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi