Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Havig-polo kurdu gaumē

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 4 glāzes gargraudu rīsu
  • 8 ēdamkarotes eļļas
  • 6 burkāni
  • 1 glāze ūdens
  • 1 kg maltas teļa gaļas
  • 2 sīpoli
  • ½tējkarotes kurkuma vai karija
  • 2 glāzes tomātu mērces
  • Sāls
  • Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Iemērcētķarstā sālītā ūdenī rīsus uz pāris stundām, pēc tam tajā pašā ūdenī izvarīt pusgatavus un kārtīgi nomazgāt. Ieliet cepešpannā 4 ēdamkarotes eļļas, apcept sagrieztus sīpolus zeltainus.Pielikt gaļu, sāli, piparus un kārtīgi sacept. Pieliet gaļai tomātu mērci un pāris minūtes pasautēt, tad pievienot sarīvētus burkānus un vēl pasautēt 10 minūtes. Kastrolī ieliet atlikušo eļļu, ieliet mazliet ūdeni un likt kārtām vārītos rīsus un gaļu. Maisījumā izurbt vairākus caurumus līdz kastroļa dibenam, uzlikt vāku un vārīt pāris minūtes uz lielas uguns, pēc tam vēl 15-20 minūtes uz mazas uguns. Noņemt vāku, apslacīt ar ūdeni un eļļu. Tad vēl pasautēt 10-15 minūtes.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Grauzdiņu salāti ar kukurūzu un sieru

Grauzdiņu salāti ar kukurūzu un sieru

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas