Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Plovs tas-kebabs

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 250 g teļa gaļas
  • 150 g rīsu
  • 50 g sviesta
  • 1 sīpols
  • 2 krustnagliņas
  • šķipsniņa kanēļa ( pēc vēlēšanās)
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu sagriež šķēlītēs, apcep sviestā, liek kārtām ar apceptiem sīpoliem, rīsiem, pieliek krustnagliņas, kanēli, sāli, pārlej nedaudz ūdens vai buljona un sautē gatavu.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cūkgaļas filejas medaljoni bekonā ar saldā krējuma mērci

Cūkgaļas filejas medaljoni bekonā ar saldā krējuma mērci

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas