Plovs ar vistas gaļu turku gaumē

Sastāvdaļas

  • 1 vista
  • 100 g burkānu
  • 100 g pētersiļu sakņu
  • 50 g seleriju sakņu
  • 100 g sīpolu
  • 25 g marinētu pākšu pupiņu
  • 125 g sviesta
  • 300 g rīsu
  • 50 g rozīņu
  • 50 g apceptu, saberztu mandeļu
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

1 min.
  1. Vistu ar saknēm un sīpoliem izvāra. Nomazgātus, nosusinātus rīsus apcep sviestā līdz tie paliek caurspīdīgi un pārlej ar buljonu. Pieliek sāli, piparus, rozīnes un vāra 10 minūtes. Tad stingri uzliek vāku un uz lēnas uguns sautē līdz tie mīksti. Vistas gaļu atdala no kauliem, sagriež stienīšos un apcep sviestā. Gatavos rīsus samaisa ar aopcepto gaļu, sakapātām marinētām pakšu pupiņām un mandelēm.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi