Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Plovs ar vistas gaļu turku gaumē

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 vista
  • 100 g burkānu
  • 100 g pētersiļu sakņu
  • 50 g seleriju sakņu
  • 100 g sīpolu
  • 25 g marinētu pākšu pupiņu
  • 125 g sviesta
  • 300 g rīsu
  • 50 g rozīņu
  • 50 g apceptu, saberztu mandeļu
  • Sāls
  • Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Vistu ar saknēm un sīpoliem izvāra. Nomazgātus, nosusinātus rīsus apcep sviestā līdz tie paliek caurspīdīgi un pārlej ar buljonu. Pieliek sāli, piparus, rozīnes un vāra 10 minūtes. Tad stingri uzliek vāku un uz lēnas uguns sautē līdz tie mīksti. Vistas gaļu atdala no kauliem, sagriež stienīšos un apcep sviestā. Gatavos rīsus samaisa ar aopcepto gaļu, sakapātām marinētām pakšu pupiņām un mandelēm.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Vistu akniņu  un paprikas siltie salāti

Vistu akniņu un paprikas siltie salāti

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas