Liellopu gaļa ar olīvām ( alžīra )

Sastāvdaļas

  • 1 kg liellopu gaļas
  • 1 sīpols
  • 3 daiviņas ķiploka
  • 150 -200 g melno olīvu bez kauliņiem
  • 30 g sviesta
  • Melnie pipari
  • Sāls
  • Lauru lapa
  • 2 ēdamkarotes miltu
  • 1 l ūdens

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu sagriež valrieksta lieluma gabaliņos, apkaisa ar smalki sagrietiem sīpoliem un ķiplokiem. Apcep sviestā uz nelielas uguns 10 minūtes. Pielej 1 l ūdeni,pieliek piparus, lauru lapu, sautē 30 minūtes. Tad pieliek olīvas un uz lēmnas uguns sautē vēl 20 minūtes. Miltus atšķaida aukstā ūdenī, pievieno, uzvāra. Pasniedz ar vārītiem rīsiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi