Tas-kebabs no afganistānas

Sastāvdaļas

  • 400 g teļa gaļas
  • 40 g kausēta sviesta
  • 1 sīpols
  • 160 g silta ūdens
  • 50 g tomātu pastas
  • 2 ēdamkarotes miltu
  • Melnie un sarkanie maltie pipari
  • 3 -4 smaržīgie pipari
  • Sāls
  • Lauru lapa
  • Ūdens vai buljons

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu sagriež gabaliņos, apcepsviestā, pieliek sagrieztu sīpolu, apcep, iemaisa miltus, pieber sāli, piparus, lauru lapu, pielej ūdeni vai buljonu un sautē līdz gatavībai.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi