Azū po tatarski

Sastāvdaļas

  • 600 -700 g liellopu vai teļa gaļas
  • 50 g kausēta sviesta
  • 50 g tomātu pastas
  • 150 g sālītu gurķu
  • 500 g kartupeķu
  • 100 g sīpolu
  • Sāls
  • Pipari
  • Ķiploki
  • Zaļumi
  • Ūdens vai buljons

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu sagriezt strēmelītēs un apcept sviestā brūnu. Ielikt kastrolī, uzkaisīt sāli, piparus, pārlikt ar apceptu sīpolu, tomātu pastu, pārliet ar ūdeni vai buljonu un sautēt 30-40 minūtes. Atsevišķi lielos gabalos apcept kartupeļus.Pievienot gaļai, pielikt sīki sagrieztus sālītus gurķus, pārliet arūdeni vai buljonu un sautēt uz lēnas uguns līdz gatavībai. Gatavo ēdienu samaisīt, pārkaisīt ar ķiplokiem un zaļumiem.

Komentāri

Latvietis 2010. gada 24. oktobris 19:03
Viss ir ļoti garšīgi, bet ir daži subjektīvi labojumi.
1. es pievienoju vēl burkāniņus
2. sāli liekas, ka nevajag likt, jo ir sālīti gurķi. Es izmantoju buljona kubiņus, kas paši par sevi jau ir sāļi.
Visādi citādi ļoti garšīgi!!!!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi