Ēģiptiešu mak-ļube

Sastāvdaļas

  • 500 g liellopu vai teļa gaļas
  • 200 g rīsu
  • 250 g ziedkāpostu vai 200 g galviņkāpostu
  • 30 g kausēta sviesta
  • 30 g eļļas
  • Sāls
  • Pipari
  • Ūdens vai buljons

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu sagriež palielos gabalos, izdauza, apkaisa ar sāli, pipariem un apcep līdz brūnai garoziņai.Ziedkāpostus sadala rozītes, kāpostus sagriež un apcep eļļā, apkaisa ar sāli. Apcepto gaļu liek katlā, virsū apceptos kāposts, tad izmērcētus rīsus.Pārlej ar ūdeni vai buljonu, pieliek sāli, piparus un sautē zem vāka uz nelielas uguns līdz gatavībai. Tad pārliek pannā ar kausētu sviestu un apcep.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi