Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Ēģiptiešu mak-ļube

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 g liellopu vai teļa gaļas
  • 200 g rīsu
  • 250 g ziedkāpostu vai 200 g galviņkāpostu
  • 30 g kausēta sviesta
  • 30 g eļļas
  • Sāls
  • Pipari
  • Ūdens vai buljons
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu sagriež palielos gabalos, izdauza, apkaisa ar sāli, pipariem un apcep līdz brūnai garoziņai.Ziedkāpostus sadala rozītes, kāpostus sagriež un apcep eļļā, apkaisa ar sāli. Apcepto gaļu liek katlā, virsū apceptos kāposts, tad izmērcētus rīsus.Pārlej ar ūdeni vai buljonu, pieliek sāli, piparus un sautē zem vāka uz nelielas uguns līdz gatavībai. Tad pārliek pannā ar kausētu sviestu un apcep.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Plūmju kompots

Plūmju kompots

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas