Horeš-subzi kurdu gaumē

Sastāvdaļas

  • 700 g teļa gaļas
  • Glāze lielo sarkano pākšu pupiņu
  • 3 buntītes pētersiļu
  • 2 ēdamkarotes diļļu sēklu
  • 2 tējkarotes sāls
  • 3.5 tējkarotes piparu
  • 4 glāzes ūdens

Pagatavošana

1 min.
  1. Izvārīt kubiņos sagrieztu gaļu kopā ar pākšu pupiņām.ļoti smalki sagriezt pētersiļus, pārkaisīt gaļai.Pielikt sāli, piparus. Visu sautēt bez vāka, kamēr ūdens gandrīz iztvaikojis.Pasniedz ar rīsiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi